

Monday, March 23		Thursday, March 26		
7:00–8:30 p.m.	Welcome and opening talk:	9:00–9:45 a.m.	Meditation Exercise with Valarie Drost	
	"Qualities of an Agni Yogi" with Joleen	30-minute break		
<u>Tuesday, March 24</u> 9:15–10:45 a.m.	Readings and Meditation for	10:15–11:30 a.m.	"The Path: Think Only of the Future" with Joleen	
30-minute break	Masters Day	12:15–1:00 p.m.	Lunch for all	
11:15–12:00 p.m.	"The Fires of Agni Yoga" with Kathryn Agrell	1:30–3:00 p.m.	Panel: "Four Presentations on the most recent insights/updates regarding	
15-minute break			climate change," with Gay Hendin, Kathy O'Conner, Doreen	
12:15–1:00 p.m.	Lunch for all		Trees and Lewis Agrell	
1:30–2:00 p.m.	Focus Groups Introduction: What we have been engaged in over the past year	30-minute break	_	
		3:30–4:30 p.m.	Video: <i>Planet Earth</i> , narrated by David Attenborough	
15-minute break		5:15 p.m.	Dinner	
2:15–5:00 p.m.	Focus Group Meetings (Note: there is no scheduled break; that	6:30–8:30 p.m.	Torkom Saraydarian video	
	will be determined by the members of each focus group, by request.)	Friday, March 27		
5:15 p.m.	Dinner	9:15–9:30 a.m.	Temple Dance performance	
Wednesday, March 25		5-minute break		
7:00–7:30 a.m.	Richard Woodard: <i>Meditative Walk</i> in the Pines	9:30 a.m. 9:30–9:45 a.m.	Great Invocation Introspection/Journal on Your	
9:00–9:45 a.m. 15-minute break	Meditation Exercise with Valarie Drost	15-minute break	Conference Experience	
10:00–11:30 a.m.	"The Path of Probation" with Joleen	10:00–10:45 a.m.	"Four Stones" with Ginette Parisi	
12:15–1:00	Lunch for all	20-minute break		
1:30–2:30 p.m.	Group Discussion/breakout	11:05–11:45	Closing Comments with Rev. Joleen DuBois	
15-minute break			with Rev. Joleen Dubois	
2:45–4:30 p.m.	Temple Dancing with Carol Woodard and Vickie Stevens			
	and vickie bievens	10:30-11:30 a.m.	"Creative Living" with Rev. Valarie Drost	

5:15 p.m.

6:30-7:30 p.m.

Dinner

Video: "Cosmos, Space and Time

Odyssey"/Neil deGrasse