Mond		Mana	L 10
Mond	av.	Marci	n 19

7:00–8:30 p.m. Welcome / "Psychic Energy and

Thinking" with Joleen

Tuesday, March 20

9:15–9:45 a.m. Great Invocation

Group Discussion of

"Psychic Energy and Thinking"

15-minute break

10:00–10:45 a.m. "Psychic Energy, Part I"

with Lewis Agrell

15-minute break

11:00 –11:45 a.m. "Psychic Energy, Part II"

with Carol Woodard

Noon–1:00 p.m. Lunch for all

1:30–2:00 p.m. Focus Groups: What we have been

engaged in over the past year

30-minute break and choose your Focus Group

2:30–3:30 p.m. Focus Group Meetings

30-minute break

4:00–5:00 p.m. Focus Group Meetings (cont'd.)

5:00 p.m. Dinner

Wednesday, March 21

7:00–7:30 a.m. Meditative Walk in the Pines

with Richard Woodard

9:00–9:45 a.m. Mental Exercises with Joleen

30-minute break

10:15–11:00 a.m. "The Evolving Mind"

with Joleen

15-minute break

11:15–11:45 a.m. Q&A with Joleen

Noon–1:00 Lunch for all

1:30–2:15 p.m. Handout on Psychic Energy

15-minute break

2:30–4:00 p.m. Temple Dancing

4:00–5:00 p.m. Visit the Book & Gift Rooms

5:00 p.m. Dinner

Thursday, March 22

9:00–9:45 a.m. Meditation with Joleen

30-minute break

10:15–11:30 a.m. "Intellect and Higher Thinking"

with Joleen

Noon–1:00 Lunch for all

1:30–3:00 p.m. Panel: "Advanced Thinkers" with

Kathryn Agrell, Gay Hendin,

Kathy O'Conner, and Richard Woodard

30-minute break

3:30–4:30 p.m. "Torkom Saraydarian" with

Stan Thompson

5:00 p.m. Dinner

6:30–8:30 p.m. Torkom Saraydarian video

Friday, March 23

9:15–9:30 a.m. Temple Dance performance

15-minute break

9:45–10:30 a.m. "Beautiful Thoughts"

with Rev. Valarie Drost

15-minute break

10:45-11:15 a.m. Group Discussion

15-minute break

11:30–Noon Closing Comments

with Rev. Joleen DuBois

Saturday, March 24

10:00–11:00 a.m. Master's Day Celebration Ritual

at Izvara

15-minute break

11:15–Noon Discussion: The Future/Group Labor

Noon Lunch for all

Sunday, March 25

10:30–11:30 a.m. "Predetermined Decisions"

with Ginette Parisi